Psalm 23: de Heer is mijn herder

Ik denk dat Psalm 23 de meest geliefde psalm is, waar opgetrokken. Het heeft mij geholpen om mijn vertrouwen op God te stellen. Er is geen psalm, waarin zo kort, krachtig en duidelijk naar voren komt dat God om ons geeft en alle zegeningen geeft die we als mensen nodig hebben. Gods zegenende aanwezigheid staat garant voor het hoogst denkbare geluk dat een mens zou kunnen bedenken.

De gemeentebrief is ook digitaal te krijgen.  

Bent u lid van onze gemeente en voldoet u uw kerkelijke bijdragen dan ontvangt u 4 á 5 keer per jaar de gemeentebrief. Deze kunt u per post onvangen (zwart/wit afgedrukt) of u kunt ervoor kiezen om het per mail te ontvangen. U krijgt het in een PDF formaat en in kleuren. In de regel heeft u uw gemeentebrief overal waar u zich bevindt als u een smartphone of een tablet of laptop heeft met internet aansluiting. 

Wit u uw gemeentebrief per email ontvangen stuur dan een email naar de secretaris met vermelding dat u uw gemeentebrief gaarne per email wil ontvangen. Het emailadres van de secreris is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Op donderdag 1 juni 2017 zal de nieuwe cursus beginnen voor degenen die in 2018 hun belijdenis willen afleggen. De bijeenkomsten zullen worden gehouden op de donderdag avond van 19:00 uur t/m 21:00 uur in ons kerkgebouw WEK. Hebt u vragen of wilt u zich hiervoor opgeven kunt u zich wenden bij de dominee of de zrs. Ruth Dors en Claire Sproest-Olf.

Wat heb je werkelijk nodig om te leven?
Ex. 16:18

We zitten midden in de Veertigdagentijd - Vastentijd.
De tijd waarin we ons voorbereiden op de Pinawiki en Pasen.

Kerkelijke Bijdrage [KB]

De kerkelijke bijdrage is vanaf 1 januari 2017 € 180,00 per jaar [gewijzigd t.o.v. 2016].

Subcategorieƫn